vineri, 16 septembrie 2011

take it out

No offense God,dar serios as fi vrut sa ma nasc fara inima, in momente din astea ar trebui sa am capacitatea de a inchide suferinta undeva in suflet intr-o cutie pe care sa scrie DO NOT OPEN, EVER!!!!
.....
Unii oameni au capacitatea, de a suporta sau transforma suferinta, well darul acela l-am pierdut de mult, poate ca unii din noi il pierdem atunci cand ne indragostim, poate unii nu l-am avut niciodata, sau poate ca unii doar asa sunt ei, de nepatruns.

Imi doresc ca azi sa imi las inima undeva intr-o cutie, sa ma lase sa respir, sa nu ma innec in lacrimi si durere, in disperare si neputinta. De mica am auzit de la cineva ca Dumnezeu iti da doar cat poti duce, si omul ala chiar nu a exagerat cand a spus asta, desi mi-as fi dorit...prea multe suferinte presarate cu un pic de scortisoara(aka momente glorioase si simple de fericire). Mi-as dori sa rad printre lacrimi, fie ele si de tristete.

Azi am pus inima pe tava, dorind ca cineva sa lupte pentru ea....desi eu eram cea care a gresit...nu pot sa ii spun inimii mele sa lupte, ea e bleaga si nu asculta veci ce ii spun eu. Doamne, Doamne mi-ai dat o inima defecta, problema ei e ca iubeste...dar Doamne, thank you for giving me the biggest heart you could have found in the box of hearts.
.....
Daca eu nu sunt pentru tine, si tu nu esti pentru mine, sau cum am aflat aseara tragem la carute diferite, atunci de ce doare al dracu de tare???

My happiness is you!


-------------------------------------------------------------------------------------------
True love doesn’t have a happy ending, because true love never ends. Letting go is one way of saying I love you

Niciun comentariu: